Uskontodialogitapahtuma Ruusutorpan koululla

In Finland by

06Feb2017

From 5:00 pm until 8:00 pm

Espoon monikulttuuriasiain neuvottelukunnan vuosittain järjestämän uskontodialogitapahtuman teemana on tänä vuonna Hyvä Elämä Espoossa. Tätä teemaa käsitellään eri uskontojen ja katsomusten kautta. Yhdessä haetaan vastausta siihen, miten voisimme Espoossa yhä paremmin arjessa toteuttaa periaatetta ”tee toisille samaa kuin toivoisit itsellesi tehtävän” ja tätä kautta lisätä yhteistä ymmärrystä toisistamme. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan kaikki espoolaiset, luottamushenkilöt ja virkamiehet!

Keskustelua juontaa Riku Karjalainen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Espoon 2. seurakunnasta. FC Hongan naisilta voi ostaa pientä purtavaa.

WORKSHOPIT

  1. Taidetyöpaja / yhteinen kollaasi hyvästä elämästä: Vetäjänä Stanislav Marinets
  2. Digitarinointia lyhyitä videoklippejä, joissa ajatuksia hyvästä elämästä tai tarinointia siitä, mitä ns. Kultainen sääntö itselle merkitsee. Vetäjänä Mina Bahmanpour ja Heidi Rautionmaa.
  3. Keskustelupiiri/ osallistujat tutustuvat toisiinsa piirissä ja jakavat ajatuksia ja ehdotuksia omasta maailmankatsomuksesta käsin siitä, mitä hyvä elämä on Espoossa ja mitä yhdessä voidaan sitä edistää. Vetää Kristiina Hannula

Return to event list